Facebook kapanan-kilitlenen hesapları açmak için başvuru formları

 Selam arkadaşlar aşağıda bulunan formlar kapanan ve kilitlenen (kimlik isteği olan) hesapları geri açmak için kullanılacak formlardır. Öncelikle kapanan hesaplarınızı geri açmak için mutlaka hesap adı ve soyadı ile uyumlu kimlik belgenizin olması şarttır. Örneğin tc kimlik belgesi örneği -pasaport-ehliyet vb.lerinden 1 tanesinin ön yüzünde vesikalık fotoğrafınız ve adınız soyadınız net bir şekilde okunacak ve görünecek şekilde jpeg uzantılı olması gerekiyor. Kilitlenen hesaplarda ise aynı şekilde adı -soyadı ve en önemlisi doğum tarihi uyumlu kimlik belgelerinden bir tanesine sahip olmanız gerekiyor.  Kilitlenen hesaplarda doğum tarihi, ad soyad yanında en önemli olarak kıstas alınıyor bilginiz olsun.

Başvuru formlarımız :
1 -Kim Olduğunuzu Bir Kimlikle Doğrulayın 
https://www.facebook.com/help/contact/319547548123767
Giriş e-posta adresi veya cep telefonu numarası : Buraya kapanan hesabınızın mail adresini yada var ise önceden eklenmiş mobil numaranız ikisinden birini yazın . Dosyaları seç kısmından jpeg uzantılı kimlik belgenizin bir örneğini yükleyip açıklama kısmına ise : "Merhaba Facebook Ekibi :İstediğiniz gibi adımı doğrulayan kimlik belgemi gönderiyorum lütfen size hesabımı açar mısınız? "yazın ve gönder tuşuna tıklayarak gönderin. Tıkladıktan sonra göndere hemen case dediğimiz başvuru açılabilir. Facebook üzerinden yada mail adresinize mail gelebilir aynı anda yada birkaç dakika yada duruma göre 1 gün içinde ve gelecek maile yanıtla deyip cevap olarak yine aynı şekilde yukarıda yazdığım örnek açıklama yazısını yazın ve ekle kısmından dosya ekle-aynı kimlik belgenizin örneğini yükle deyip göndererek cevaplayın. Muhtemelen 72 saat içinde size olumlu yada olumsuz yönde cevap vereceklerdir.

2-Kim Olduğunuzu Birden Fazla Kimlikle Doğrulayın 
https://www.facebook.com/help/contact/183000765122339
Yukarıdaki form gibi ama sadece daha fazla kimlik gönderme seçeneğiniz var.

3-Adım Kabul Edilmedi 
https://www.facebook.com/help/contact/237843336274237
Bu formda ise yukarıdaki adımlar gibi uygulayın adınızı soyadınızı doğum tarihinizi cinsiyetinizi kapanan hesabınızın mail adresini en son olarak kimlik belgenizin bir örneğini ekleyerek kabul ediyorum şıkkını işaretleyerek gönder'e tıklayarak gönderiyoruz. Bu formda fake hesabınızı açmak için kullanabilirsiniz .Örneğin hesabınızın adı soyadı : Ayşe Demir ama elinizdeki sahip olduğunuz kimlik belgesinde ise adınız soyadınız: Ali Kılıç ve hesabınız açılır ise Ali Kılıç olarak açılır. Böylelikle hesabınızın adı ve soyadı tescillenir. Yine aynı şekilde başvuru açılabilir direk olarak Facebook üzerinden yada mail adresinize mail gelebilir ve ilk anlattığım konudaki gibi adımları izleyerek yapınız.

4-Güvenlik Devre Dışı Bırakılmış 
https://www.facebook.com/help/contact/13733425335072
Kapatılan hesapta kayıtlı e-posta adresi veya cep telefonu numarası :buraya mail adresini yada daha önce eklediğiniz mobil numarasını bir tanesini yazarak ekleyin ve diğer kutucuğa da hesabın adını soyadını yazın.bu formda kimlik yüklemiyoruz ve daha sonra göndere tıklayarak gönderiyoruz. Bu formu doldurup gönderdikten sonra mail gelecek ve gelecek maile yanıtla diyerek kimlik belgemizin bir örneğini ve açıklama kısmına ise :
"Merhaba Facebook Ekibi :İstediğiniz gibi adımı doğrulayan kimlik belgemi gönderiyorum lütfen size hesabımı açar mısınız? " yazıp  maili gönderiyoruz. Ortalama 72 saat içinde size geri dönüş yapacaklardır.

5-Lütfen Bilgilerinizi Doğrulayın 
https://www.facebook.com/help/contact/99052956872279
Bu formu da eksiksiz şekilde doldurup dosyaları seç kısmından kimlik belgenizi yükleyerek gönder kısmına tıklayarak gönderiyoruz. Yine aynı şekilde direk olarak başvuru açılabilir. Facebook üzerinden yada mail adresin mail gelebilir. Mail gelirse yukarıdaki diğer formlar için anlattığım adımlar gibi uygulayınız.

6-Sayfa Yöneticisi Güvenlik Kontrolü 
https://www.facebook.com/help/contact/453734678049967
Eğer sayfanız varsa ve sayfanıza yönetici eklerken hesabınız kapandıysa bu forma kimliğinizi gönderebilirsiniz.

7-Kişisel Veri İstekleri  
https://www.facebook.com/help/contact/166828260073047
Bu formun girişinde Facebook hesabım var ancak hesabıma erişemiyorum şıkkını işaretleyip daha sonra formu eksiksiz olarak doldurup diğer formlardaki anlattığım gibi dosya ekle kısmından kimlik belgenizin örneğini ekleyip en son ise kabul ediyorum şıkkını işaretleyip gönder diyoruz. Formu gönderdikten sonra size mail gelebilir hemen yada birkaç dakika sonra yada 1 gün içinde (belli olmuyor bazen zamanları) takip edersiniz mail hesabınızı ve geldiği an yine aynı şekilde yanıtla deyip açıklama kısmına diğer formda yazdığım gibi o yazıyı yazın ve dosya ekle kısmından ise kimlik belgenizin örneğini yükleyerek mailimizi gönderiyoruz.

8-Hesap Kapatıldı - Gerekli Koşulları Karşılamıyorsunuz 
https://www.facebook.com/help/contact/317389574998690
Ad soyad doğum tarihi ve emaill yada cep telefonunuzu yazıp gönderin.

9-Kişisel Hesabım Kapatıldı 
https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907
Yukarıdaki form gibi ad soyad doğum tarihi ve emaill yada cep telefonunuzu yazıp gönderin farkı sadece kimlik de göndermenizdir.

10-Güvenlik Devre Dışı Bırakılmış 
https://tr-tr.facebook.com/help/contact/313733425335072
Kapatılan hesapta kayıtlı e-posta adresi veya cep telefonu numarasını ve Hesabınızda yazan adınız soyadınızı yazıp gönderebileceğiniz bir başka form.

11-Hesap Kapatıldı - Gerekli Koşulları Karşılamıyorsunuz 
https://www.facebook.com/help/contact/1553947421490701
Bu form ise email adresini de unuttuğunuz hesaplarınızı geri almak için kullanabileceğiniz bir formdur. Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız, iletişim e-posta adresinizi yazarak gönderebilirsiniz.

 Bu formların hepsi kapanan yada kilitlenen (kimlik isteğinden dolayı kilitlenenler için ) hesapları geri açmak için başvuru formlarıdır .formlar içinde yada gelen mailde yüklediğimiz kimlikler mutlaka ve mutlaka gerçek kimlik belgeleri olsun sahte yada fake kimlik gibi işlere kalkışmayınız .yada hesabınız çok önemli bir hesap ise örneğin içinde sayfalarınız ve gruplarınız yada takipçisi yüksek bir hesap ise o zaman birebir profesyonel şekilde editleyerek kimlik belgesinin adını soyadını ve doğum tarihini kapanan yada kilitlenen hesabınızdaki bilgiler aynı olacak şekilde düzenleyin ve gönderin.